ABOUT US

  • Henan Yaan Listrik Insulation Material Plant Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 1986. Dumunung ing Industrial Aglomerasi Weidu ing Xuchang City, Langkawi Henan. Iku perusahaan dhuwur-tech ing Provinsi Henan. Iku perusahaan Manufaktur spesialisasine ing produksi produk utama jampel electrical materials.The sing Listrik Insulation Flexible Laminasi, impregnated materi jampel serat, Epoxy Prepreg & Diamond Dotted Listrik Insulation Material, jampel electrical banding tape ...

  • Certification

    Certification

    Tanduran wis lulus certificate saka ISO 9001 sertifikat sistem kualitas Sistem jampel wis disetujoni dening UL Produk wis liwati test RoHS
  • Profesional

    Profesional

    Ngarahke ing produksi bahan jampel electrical 32 taun
  • About us

    About us

    Kita usaha kanggo kurban pelanggan karo produk kualitas apik ing rega sing padha.

Baru

Feature Products

Tampilan Online Chat!