Ngeunaan US

  • Henan Yaan Eléktro insulasi Bahan Plant Co., Ltd. didirikan dina 1986. Hal ieu lokasina di Industrial Agglomeration Weidu di Xuchang Kota, Propinsi Henan. Ieu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech di Propinsi Henan. Ieu mangrupakeun perusahaan manufaktur specializing dina produksi produk utama insulasi listrik materials.The aya listrik insulasi fléksibel Laminates, impregnated bahan insulasi serat, Epoxy Prepreg & Inten dotted Eléktro insulasi Bahan, insulasi listrik banding pita ...

  • sertipikasi

    sertipikasi

    Tutuwuhan kaliwat nu sertipikat ti ISO 9001 sertifikasi Sistim kualitas Sistim insulasi geus disatujuan ku UL nu produk geus kaliwat test ROHS
  • tanaga ahli

    tanaga ahli

    Fokus dina produksi bahan insulasi listrik pikeun 32 taun
  • About us

    About us

    Urang narékahan pikeun nawiskeun para nasabah kalayan produk kualitas alus dina harga adil.

Arrivals anyar

fitur Produk

WhatsApp Online Chat!